);

iKeluarga.com merupakan sebuah laman web bacaan umum yang memfokuskan kepada tips berkeluarga, tips suami isteri, tips mendidik anak dan segala yang berkisar dalam kehidupan seharian.

Laman Web Informasi keluarga ini juga berusaha untuk memberikan idea dan tips yang terbaik kepada pembaca, artikel yang dimuatkan di sini bersifat santai serta mudah difahami pelbagai peringkat umur.

Beberapa kategori telah dibahagikan bagi memastikan ia lebih tersusun iaitu:

  • Suami Isteri
  • Anak
  • Kesihatan
  • Info
  • Resipi
  • Umum

Objektif utama yang hendak dicapai adalah, segala ilmu dan maklumat yang disampaikan digunakan dan diamalkan dalam kehidupan harian.

iK juga berharap akan mendapat sokongan dari seluruh masyarakat khususnya rakyat Malaysia yang cintakan kebahagiaan, keamanan dan kehidupan yang dirahmati.

Kita percaya, setiap manusia mahukan kehidupan yang harmoni, aman dan tenteram. Tanpa semua ini, kita mungkin tidak mampu untuk membentuk masyarakat yang berjaya dan dipandang tinggi.

Segala artikel di dalam laman web iKeluarga merupakan hak milik iK, kecuali jika dinyatakan sumbernya. Segala salinan yang dibuat hendaklah mendapat kebenaran daripada pihak iK.

iK juga telah memuat naik Privacy Policy dan Disclaimers untuk rujukan pembaca.

Sebarang pertanyaan atau cadangan amatlah dialu-alukan, anda boleh menghubungi iKeluarga di emel: admin@ikeluarga.com atau ikeluargahq@gmail.com

Pembaca juga dijemput untuk Like Facebook Rasmi iKeluarga: Indahnya Keluarga Bahagia

Terima Kasih,

Admin iKeluarga